Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Запечена картопля з беконом і сиром. Рецепт дня

Запечена картопля з беконом і сиром. Рецепт дня
Zaxid.net • 1 хв читання

Запечена картопля з начинкою – це смачна та поживна страва, яка легко готується. Щоб отримати ідеальний результат, важливо правильно підготувати картоплю: домогтися хрусткої шкірочки та м’якої середини. Начинка зі смаженого бекону, розплавленого сиру та вершків робить страву особливо апетитною, пише Shuba.

Для приготування цієї страви оберіть велику картоплю, добре її промийте та загорніть у два шари фольги, сформувавши «човник». Картоплю запікають у фользі при температурі 200°C протягом 20 хвилин, поки вона стане м’якою всередині.

Тим часом тонко нарізаний бекон готують окремо, викладаючи на пергамент у формі папільйотки та запікаючи при 180°C до хрусткої скоринки. Для ніжної начинки вершки збивають із соком лимона до густої кремової консистенції.

Коли картопля готова, її розрізають навпіл, посипають тертим сиром і запікають ще раз до повного розплавлення. Після цього додають шматочок масла, збиті вершки та бекон. Завершальний штрих – посипати все зеленою цибулею перед подачею.