Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Хрусткий та соковитий шницель із баклажана від судді «МайстерШефа»

Хрусткий та соковитий шницель із баклажана від судді «МайстерШефа»
Факти • 1 хв читання

Кулінар та суддя кулінарного шоу «МайстерШеф» Володимир Ярославський, який нещодавно розповів, як приготувати малосольні цукіні, поділився рецептом смачної страви з баклажанів.

Він запропонував фоловерам приготувати баклажанний шніцель. «Хрусткий, соковитий баклажан — вийшло смачно навіть без мʼяса!» — написав він на своїй сторінці у соцмережі та порекомендував готувати такі шніцелі із розрахунку один баклажан на одну людину.

Раніше одеський фудблогер Валерій Пономар поділився рецептом маринованих баклажанів.