Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Трубочки із сиром: страва, яка підкорить будь-якого гурмана

Трубочки із сиром: страва, яка підкорить будь-якого гурмана
Факти • 1 хв читання

Трубочки із сиром - ця страва буде чудово виглядати на святковому столі, ніби маленькі морквини, завдяки декору з сиру «чеддер». Також дуже смачно трубочки з сиром подавати як частину сніданку до кави, ділиться фудблогерка Світлана Климовська.

В борошно натерти холодне вершкове масло. Швидко розтерти із борошном руками в крихту. Змішати холодну воду, яйце та оцет. Влити в борошно з маслом та замісити тісто, до моменту об’єднання інгредієнтів. Завернути в плівку та залишити в холодильнику на 2 години.

Розділити тісто на дві частини. Розкатувати по черзі. Обрізати нерівні краї, нарізати на смужки приблизно 30/3 см. Залишки тримати в холодильнику і потім також розкатати.

Обернути кожну трубку тістом. Доки випікаються перші трубочки, решту тіста тримати в холоді. Змастити заготовки, жовток + молоко. Змішати жовток з 20 г молока. Випікати при 200 градусах до красивого золотого кольору. Обережно зняти трубочки та охолодити. З рецепту виходить 20 мінітрубочок.

Якщо ви не хочете використовувати готовий соус, змішайте грецький йогурт, гірчицю з лимоном, сіль та перець та заправте начинку. Сир «чеддер» натерти, невелику частину залишити для декору. Змішати всі інгредієнти для начинки. Перекласти в кондитерський мішок та наповнити трубочки. Декорувати сиром «чеддер».

Нагадаємо рецепт солодкого «мавп'ячого хліба» від судді «МайстерШефа».