Дієтологи, які склали перелік найгірших продуктів для сніданку, вказали в ньому і яйця. Втім, не будь-які, а саме смажені. Яйця вважаються джерелом білка, що легко засвоюється. Отже, головне — як правильно їх приготувати. Про те, що можна приготувати поціновувачам ранкових страв з яйцями, розповіла нутриціологиня Ольга Морозенко, яка поділилася одразу 9-ма рецептами.
«Пам'ятайте: повноцінний білковий сніданок зранку допомагає тримати енергію, краще контролювати апетит і вас не тягне на солодке вдень», — пише вона на своїй сторінці у соцмережі.
До речі, яйця, як і авокадо, підтримують здоров'я очей завдяки антиоксидантам лютеїну та зеаксантину, зміцнюють кістки, покращують роботу мозку та покращують зір, а також сприяють підтримці здорової ваги.
Раніше фудблогер Василь Лук’янов, який називає себе «найдобрішим нутріціологом», розповів, як приготувати чизкейк з п’яти інгредієнтів без цукру, без вершків та без випікання.