Шеф-кухар Олександр Огороднік, який раніше показав швидкий спосіб приготування молодої кукурудзи у мікрохвильовці, поділився рецептом скумбрї на грилі в Instagram.
- 4 тушки скумбрії або макрелі - пучок петрушки (основа аромату) - по трохи кропу і зеленої цибулі - 3−4 зубчики часнику - сік половини лимона - 30 мл оливкової або звичайної олії - сіль і перець — за смаком
«Усе перебиваємо блендером до соусоподібного стану. Заливаємо рибу, маринуємо 1 годину, і смажимо на гарячому грилі до рум’яної скоринки. Подаємо з маринованою цибулею та свіжою зеленню — буде ідеально», — розповів Огороднік.
Як писали «ФАКТИ», нещодавно Огороднік поділився оригінальним рецептом смаженої печінки, яку він готує з додаванням абрикосів.
«Печінка — дуже недооцінений продукт. І багато хто просто не знає, як її правильно приготувати», — зазначив шеф-кухар.
Також він показав оригінальну подачу грецького салату — в помідорі із кремом з фети.