Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Найсмачніша овочева ікра: готується так просто, що ви не повірите

Найсмачніша овочева ікра: готується так просто, що ви не повірите
Факти • 1 хв читання

Овочева ікра може бути такою смачною, що не відірветесь. Цей рецепт кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з «ФАКТАМИ», хороший тим, що він бюджетний. Можна використовувати практично будь-які овочі, які є у вас вдома: кабачок, моркву, цибулю, болгарський перець, часник, а з фруктів — навіть яблуко. Кількість інгредієнтів залежить від ваших уподобань.

- Овочі та яблуко очищаємо і нарізаємо, додаємо сіль, перець і трохи олії, — каже Елла Іванова. — Запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 20−25 хвилин. Пропускаємо все через блендер. Охолоджуємо! Їмо зі свіжим хлібом. І смачного вам та вашим близьким!

Готуючи їжу, пам'ятайте: дуже важливо, щоб вона була натуральна. Від цього залежить здоров'я. Домашня їжа має й ще низку переваг. Наприклад, вона, як правило, обходиться дешевше, ніж магазинна і, ба більше, ресторанна. Крім того, ви завжди знаєте, з яких інгредієнтів готуєте — свіжих і якісних. По-третє, ви вкладаєте в цю їжу тепло рук і душі. А це дуже важливо. Звісно, приготування їжі займає час, але воно того варте.

Нагадаємо рецепт кабачкової ікри по-новому від «красуні з чарівним голосом» Alina FooDee.