Маринована цибуля — доповнення до страв, яке популярне і в Англії, і в Мексиці, і в Індії… Доповніть ним бургер — і це буде дуже смачно. Також маринована цибуля стане чудовим інгредієнтом у салатах.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, який варто взяти на замітку. Подивіться на фото, як апетитно виглядає ця цибуля!
Маринована червона і біла цибуля
У кожну стерилізовану баночку з нарізаною кільцями цибулею (у двох баночках у мене біла цибуля, у третій — червона) додаємо лавровий лист, 1 гвоздику, часник, перець горошком і коріандр. Заливаємо окропом на п'ятнадцять хвилин та нещільно накриваємо кришками.
Готуємо маринад: в 300 мілілітрів води додаємо 15 г солі і 40−60 г цукру, проварюємо близько хвилини і додаємо 50−60 г 9%-го оцту. Виливаємо з банок воду та заливаємо цибулю гарячим маринадом. Закриваємо кришками та накриваємо рушником до охолодження. Зберігаємо в холоді.
І смачного вам та вашим близьким!
Раніше «ФАКТИ» ділилися рецептом винограду на зиму без цукру та стерилізації.