Різновидів млинців дуже багато. І у кожного, напевно, є свій улюблений рецепт.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» незвичайним рецептом млинців на основі пшона. Такі млинці підійдуть і до чаю, і до кави. Почніть свій недільний день з таких ласощів та почастуйте рідних і близьких. Готується ця страва просто, тому варто спробувати зробити це хоч раз.
Готуючи, за можливості долучайте до процесу дітей — їм подобається спостерігати і брати участь. До того ж кулінарні навички їм точно стануть у пригоді у житті. У час, коли в будь-якому місті так багато ресторанів, домашня їжа цінується все більше, оскільки вона натуральна.
Пшоно залити окропом, дати охолонути, воду злити. Перебити пшоно блендером, додати яйце, сіль, олію і ще раз збити блендером. Додаємо воду. Перемішуємо.
Сковорідку змащуємо олією та обсмажуємо млинці з двох боків.
І смачного вам та вашим близьким!
Нагадаємо рецепт апельсинового печива до чаю або кави.