Літо, сезон кабачків. Якщо хочеться чогось смачненького, але без довгого стояння біля плити, ось ідеальний рецепт кабачкової ікри за 20 хвилин. Ця страва готується швидко і легко, а виходить дуже ароматною та ситною.
Зелень (кріп, петрушка) — по пучку.
Сіль, перець, цукор — за смаком.
Підготуйте всі овочі: очистіть і вимийте. Моркву натріть на великій тертці, цибулю наріжте півкільцями, а кабачок — натріть. Перець очистіть від насіння і наріжте соломкою. Зелень дрібно посічіть.
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю та моркву приблизно 5 хвилин.
Додайте на сковороду кабачки та перець, тушкуйте на маленькому вогні 6-8 хвилин, час від часу помішуючи.
Додайте сіль, перець і тушкуйте ще 8 хвилин. Тим часом дрібно наріжте часник, всипте його разом із цукром до овочів і все добре перемішайте.
В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин.
Додайте зелень, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини.
Кабачкова ікра готова, смачного.