Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Кабачкова ікра на сковороді за 30 хвилин: швидкий рецепт

Кабачкова ікра на сковороді за 30 хвилин: швидкий рецепт
ТСН • 3 переглядів • 1 хв читання

Літо, сезон кабачків. Якщо хочеться чогось смачненького, але без довгого стояння біля плити, ось ідеальний рецепт кабачкової ікри за 20 хвилин. Ця страва готується швидко і легко, а виходить дуже ароматною та ситною.

Зелень (кріп, петрушка) — по пучку.

Сіль, перець, цукор — за смаком.

Підготуйте всі овочі: очистіть і вимийте. Моркву натріть на великій тертці, цибулю наріжте півкільцями, а кабачок — натріть. Перець очистіть від насіння і наріжте соломкою. Зелень дрібно посічіть.

На сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю та моркву приблизно 5 хвилин.

Додайте на сковороду кабачки та перець, тушкуйте на маленькому вогні 6-8 хвилин, час від часу помішуючи.

Додайте сіль, перець і тушкуйте ще 8 хвилин. Тим часом дрібно наріжте часник, всипте його разом із цукром до овочів і все добре перемішайте.

В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин.

Додайте зелень, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини.

Кабачкова ікра готова, смачного.

3