Сезон ягід чудовий. Лохина, малина, чорниця — справжні коштовності природи. Не випадково ювеліри роблять прикраси, стилізуючи під ту чи іншу ягоду.
А ще ягоди — це джерело вітамінів, які дуже важливі для здоров’я. То чому б не приготувати ягідний десерт? Та ще й не використовуючи цукор вершки чи молоко? Зробіть це зараз, оскільки літній сезон проходить дуже швидко. Не встигнете озирнутися — і літо залишиться лише в спогадах. А ще варто заготовити ягоди на зиму, щоб готувати смачні десерти, навіть коли за вікном мороз і хуртовина.
Дуже важлива естетична подача страв. Заздалегідь продумайте, як подасте десерт та прикрасите його. Можна використовувати вінтажні креманки, поєднуючи їх із сучасною сервіровкою. Це модно.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом чудового смаколика.
Усі інгредієнти перебити в блендері. Подавати красиво, як у ресторані!
Нагадаємо рецепт кошика з лаваша з ягодами та персиками.