Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Яблучне повидло-мармелад, яке можна різати ножем: насичений смак та аромат

Яблучне повидло-мармелад, яке можна різати ножем: насичений смак та аромат
Факти • 1 хв читання

Фудблогерка Юлія Сенич, яка раніше ділилася рецептом пирога, який готується з тістом філо, сиром та шинкою, запропонувала фоловерам приготувати яблучне повидло, яке схоже на мармелад.

«Яблучне повидло-мармелад, яке можна нарізати ножем. Насичене і ароматне, воно чудово підходить і для намазування на хліб, і для випічки», — пише блогерка на своїй сторінці у соцмережі.

Раніше українська акторка і телеведуча Ольга Сумська ділилася рецептом ароматного полуничного джему без згущувачів та з мінімальною кількістю цукру.