Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Квашений салат з листя салату: простий рецепт від Елли Іванової

Квашений салат з листя салату: простий рецепт від Елли Іванової
Факти • 1 хв читання

Коротко

Кулінарка Елла Іванова розповіла про простий спосіб приготування смачного та корисного квашеного салату з листя салату. Салат виходить хрумким і дуже смачним, а розсіл можна використовувати як освіжаючий напій. Додавання м'яти до розчину зробить салат ще більш ароматним.

Виявляється, листя салату теж можна заквасити. А робиться це так просто, що ви здивуєтеся. Подавати такий салат можна й у будні, й до святкового столу. Він хрумкий і неймовірно смачний. А розсіл, за словами кулінарки Елли Іванової, яка поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, можна навіть пити, як квас.

— Приготуємо дуже смачний квашений салат, — каже Елла Іванова. — Це смачно та корисно. А готується це просто та швидко. За бажання можна додати в розсіл і м'яту.

Листя салату ретельно промити. На дно банки помістити кріп та часник. Потім щільно укладаємо листя салату. Залити холодною водою із цукром та сіллю (попередньо перемішати). Зверху прикрийте гілочками кропу. Нещільно закриваємо банку. Витримуємо за кімнатної температури два-три дні.

І смачного вам та вашим рідним! Готуйте із задоволенням! Це дуже важливо. Подавайте страви естетично.

Раніше фудблогерка Уляна Мазайкіна розповіла, як приготувати хрусткі квашені огірки на зиму.