Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Запечений лосось, що тане в роті: секрет приготування від Василя Мішлена

Запечений лосось, що тане в роті: секрет приготування від Василя Мішлена
Факти • 1 хв читання

Фудблогер Василь «Мішлен», який раніше розповідав, як приготувати пасту з лососем, поділився з фоловерами секретами приготування запеченого лосося, який виходить максимально соковитим і ніжним.

«Секрет простий — готуємо його не при 180 ° C, як завжди, а при низькій температурі, коли білок згортається повільно і риба залишається такою, що тане у роті», — пише він на своїй сторінці в соцмережах і рекомендує робити на філе риби надрізи через кожен сантиметр до самої шкіри, щоб маринад проникав глибше, а запікання відбувалося рівномірніше.

«І ось результат: найсолодший лосось, який легко розділяється на пелюстки, залишається ніжним усередині і буквально тане в роті. Подаємо з кунжутом, зеленою цибулею або цибулею-сибулет. Для яскравості можна прикрасити апельсином, пелюстками і паростками гороху — і взагалі декорувати за бажанням», — додає блогер.

Раніше Василь «Мішлен» запропонував рецепт лазаньї, але не класичний, а альтернативний — із баклажанами.