Кабачки — найуніверсальніший овоч - ніжний, легкий і швидко готується. Хрусткі паніровані скибочки кабачка ідеально смакують теплими, прямо з пательні, але не менш смачні холодними, пише informacje.wp. Приготування займає лише кілька хвилин, а результат порадує всіх! Паніровані скибочки кабачка найкраще смакують теплими, поданими з часниковим чи йогуртовим соусом або кетчупом.
Помийте кабачки та наріжте скибочками товщиною приблизно 1 см. Покладіть яйця в миску, додайте трохи солі та чорного перцю та збийте все разом виделкою. Вмочіть кожну скибочку кабачка в яйце, а потім обваляйте в панірувальних сухарях. Готуйте на слабкому вогні, періодично перевертаючи, поки кабачки не стануть м’якими, а панірування не стане золотисто-коричневим. Викладіть готові скибочки на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
Нагадаємо рецепт овочевих корейських оладок.