Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Все змішав і в духовку: божественна запіканка з кабачків, яку з’їдають до останнього шматочка

Все змішав і в духовку: божественна запіканка з кабачків, яку з’їдають до останнього шматочка
Факти • 1 хв читання

Фудблогерка Юлія Сенич нещодавно поділилася рецептом ароматної грибної запіканки без борошна, а відомий Telegram-канал «Красиве тіло за 10 хвилин в день» розповів, як приготувати запіканку з кабачком і курячим філе.

— куряче філе — 400 гр - яйця — 4 шт - кабачок - грецький йогурт — 100 гр - цибулина - помідорки — 2 шт - твердий сир — 100 + 50 гр - сіль та орегано по 1 ч. л - два — три зубчики часнику

Запікати в розігрітій до 200 °C духовці 30 хвилин. Потім посипати натертим сиром і запекти до румʼяної скоринки, це ще 25−30 хвилин. Смачного

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати легку запіканку з кабачком.