Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Вранці чи увечері: коли їсти сало найкорисніше

Вранці чи увечері: коли їсти сало найкорисніше
Факти • 1 хв читання

Дієтологи, які склали перелік продуктів, які не варто готувати на сніданок, окремо згадали про жирні страви. Втім, все залежить від людини: її здоров'я та того, чи займаєтся вона тяжкою фізичною працею. Адже при чималих навантаженнях умовний фруктовий салат навряд чи додасть сил. Тут вже доцільне їсти щось «солідніше».

До речі, лікарі, як пише glavred.net, вважають, що сало можна їсти як ранком, так і увечорі. Цей продукт містить багато вітамінів А, D, E та також насичених жирних кислот. Сало, зокрема, стимулює вироблення жовчі для кращого травлення. Його варто вживати з зеленню, овочами, рослинним білком. Протипоказання — ожиріння, атеросклероз, захворювання печінки, хронічний панкреатит тощо.

До 10 грамів сала можна з'їсти й увечорі. Особливо, якщо людина протягом дня важко працювала. Втім, у вечірні часи варто віддавати перевагу свіжому, а не копченому чи смаженому салу.

Про те, які продукти варто додати у меню, аби знизити холестирин, читайте на нашому сайті.