Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Ви це точно не пробували: навіщо смажити сухі макарони перед приготуванням

Ви це точно не пробували: навіщо смажити сухі макарони перед приготуванням
Zaxid.net • 1 хв читання

Макарони – одна з найпростіших та найпопулярніших страв, але навіть у такій буденній страві існують свої кулінарні хитрощі. «Жіночий портал» розповідає, навіщо смажити сухі макарони перед приготуванням.

Коли сухі макарони обсмажують на гарячій сковороді, вони набувають легкого золотавого відтінку та незвичного смаку.

Також саме такий спосіб можна використовувати для макаронів, які додаються до супу. Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично та апетитно, а після смаження триматимуть форму навіть якщо довго варити суп. Окрім цього, смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється на ароматніший та приємніший.