Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Вареники з гарбузом. Рецепт дня

Вареники з гарбузом. Рецепт дня
Zaxid.net • 1 хв читання

Вареники з гарбузом – сезонна страва, яка підійде кожному, бо кількість цукру у страві ви можете визначати самостійно. Такі вареники мають легкий солодкуватий смак і підходять для щоденного, вегетаріанського і пісного меню. Рецепт від Shuba.

Почистьте гарбуз. Наріжте його шматочками, змастіть олією та загорніть у фольгу. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, щоб став м’яким.

Змішайте борошно, воду, олію та дрібку солі. Вимісіть тісто і поставте його у холодильник на 2 години.

Розімніть гарбуз. Додайте у нього сіль і цукор та зробіть пюре.

Тонко розкачайте тісто, виріжте кружечки й наповніть їх гарбузовою начинкою. Защіпніть краї тіста.

Покладіть вареники у морозильну камеру, щоб зберегти форму.

У киплячу підсолену воду опустіть вареники і варіть 2-3 хвилини після того, як вони спливуть.

Готові вареники полийте сметаною.