Як відомо, макарони — традиційна страва італійської кухні. Те, що ми називаємо загальним словом «макарони», італійці називають паста. Готують пасту з різними соусами.
Відома кулінарна майстриня Alina FooDee запропонувала смачний рецепт з макаронів на вечерю.
«Приготувати макарони смачно можна і без м'яса, якщо подати їх з таким смачним томатним соусом», — зазначила блогерка.
Інгредієнти: Макарони — 250 г Томатний соус — 200−250 г Прованські трави — 0,5 ч.л. Сіль — за смаком Цибуля — 1 шт. Часник — 2 зубчики
Додатково можна додати нарізану на кубики моцарелу або консервований тунець, щоб додати корисних білків.
Цибулю і часник нарізати кубиками й обсмажити на олії.
Додати томатний соус, прованські трави та добре перемішати.
Заздалегідь відварити макарони у підсоленій воді.
Додати макарони до соусу і добре перемішати.
Додати сир моцарелу чи консервований тунець.
Раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з макаронів з куркою та броколі. А також публікували рецепт літнього салату від Наталі Калніної.