Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Швидко, просто і неймовірно смачно: записуй рецепт ледачого медовика від профі

Швидко, просто і неймовірно смачно: записуй рецепт ледачого медовика від профі
Факти • 1 хв читання

Популярна фудблогерка Alina FooDee, яка нещодавно поділилася цікавим рецептом печива, розповіла, як приготувати ледачий торт.

«Ледачий торт за 30 хвилин! Смачний домашній торт! Простий і швидкий рецепт торта», — написала вона.

80 г меду 100 г цукру 100 г вершкового масла 3 яйця 1 ч. л. соди (без гірки) 1 щіпка солі 180−200 г борошна

400 г сметани жирністю 20% 1 ст. л. цукрової пудри

1. Мед розтопити на маленькому вогні, додати соду. Постійно помішуючи, проварити на маленькому вогні 1−2 хвилини до отримання карамельного відтінку. 2. До цієї суміші додати вершкове масло і дочекатися, поки воно повністю розтане. 3. Яйця збивати на максимальній швидкості міксера 5 хвилин, поступово додаючи весь цукор. 4. Остиглу суміш меду та олії додати до яєць і просіяти частинами борошно. 5. Тісто розділити на 2 частини, викласти тісто на лист, розрівняти по всій площі лопаткою. 6. Випікати при температурі 160 градусів 6−8 хвилин до готовності коржа (може зайняти трохи більше або менше часу, залежно від товщини коржа). 7. Обрізати краї готових коржів, кожен корж розрізати на 2,3 чи 4 частини. 8. Сметану змішати із цукровою пудрою. 9. Обрізання коржів подрібнити блендером або кавомолкою. 10. Охолоджені коржі промазати сметанним кремом, верх і боки торта обсипати крихтою. Дати просочитися 3−4 години.

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати дріжджові млинці з тертим яблуком.