Блогерка Віка Королівська, яка пропагує здоровий спосіб життя, поділилася рецептом смачного обіду. Вона запропонувала приготувати фарширований перець з куркою та грибами.
«Показую обід з мого плану харчування — смачно, збалансовано і красиво на тарілці. Запечений перець з куркою, грибами, рисом і сиром — це про білок, ситість і теплу домашню їжу», — зазначила блогерка.
Вона також порахувала калорії обіду, до складу якого, крім перцю ще увійшов салат — 456 ккал / Б: 32,5 г / Ж: 18,9 г / В: 36,7 г
Основна страва: • Болгарський перець — 1 шт • Куряче філе — 80 г • Шампіньйони — 80 г • Цибуля — 30 г • Йогурт — 50 мл • Рис відварений — 50 г • Твердий сир до 45% - 20 г • Олія — 5 г • Сіль, спеції, зелень
Салат: • Помідори чері — 80 г • Огірок — 50 г до • Листя салату — 40 г • Стручкова квасоля (або спаржа) — 30 г • Олія — 3 г • Насіння або горішки — 5 г
Спосіб приготування: Перець розрізати навпіл, запекти 15−20 хв при 220 °C.
Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт — тушкувати до густоти.
Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум’яності.
Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками.
Публикация от VIKA KOROLIVSKA (@korolivska1)
Рецептом смачного фаршированого перцю також поділився кухар Іван Янюк.