Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Швидкий і ситний обід: фарширований перець з куркою та грибами

Швидкий і ситний обід: фарширований перець з куркою та грибами
Факти • 1 хв читання

Блогерка Віка Королівська, яка пропагує здоровий спосіб життя, поділилася рецептом смачного обіду. Вона запропонувала приготувати фарширований перець з куркою та грибами.

«Показую обід з мого плану харчування — смачно, збалансовано і красиво на тарілці. Запечений перець з куркою, грибами, рисом і сиром — це про білок, ситість і теплу домашню їжу», — зазначила блогерка.

Вона також порахувала калорії обіду, до складу якого, крім перцю ще увійшов салат — 456 ккал / Б: 32,5 г / Ж: 18,9 г / В: 36,7 г

Основна страва: • Болгарський перець — 1 шт • Куряче філе — 80 г • Шампіньйони — 80 г • Цибуля — 30 г • Йогурт — 50 мл • Рис відварений — 50 г • Твердий сир до 45% - 20 г • Олія — 5 г • Сіль, спеції, зелень

Салат: • Помідори чері — 80 г • Огірок — 50 г до • Листя салату — 40 г • Стручкова квасоля (або спаржа) — 30 г • Олія — 3 г • Насіння або горішки — 5 г

Спосіб приготування: Перець розрізати навпіл, запекти 15−20 хв при 220 °C.

Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт — тушкувати до густоти.

Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум’яності.

Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками.

Публикация от VIKA KOROLIVSKA (@korolivska1)

Рецептом смачного фаршированого перцю також поділився кухар Іван Янюк.