Українська блогерка Alina FooDee, яка нещодавно розповіла, як приготувати дуже смачні мариновані помідори, поділилася ще одним рецептом.
«Слойки з беконом — моя найулюбленіша випічка з листкового тіста. Їх можна приготувати дуже швидко і просто! Подати як закуску, а можна просто на перекус чи з чашкою солодкого чаю!» — зазначила кулінарка.
Інгредієнти: Листкове тісто — 250 г Бекон — 150 г Цукор — щіпка Яйце — 1 шт. Кунжут
На листкове тісто вкласти тонко нарізаний бекон.
Розрізати слойки за формою бекону.
Посипати невеликою кількістю цукру, щоб бекон в процесі готовки карамелізувався.
Звернути тісто по спіралі. Зверху змастити жовтком й посипати кунжутом.
Випікати за температури 200 градусів 12−15 хвилин.
Раніше фудблогерка Юлія Сенич розповіла, як приготувати швидкі слойки з яблуками та корицею.
А Світлана Левицька поділилася рецептом ніжних слойок з кремом.