Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Справжня «кобра»: баклажани по-грузинськи за рецептом Івана Янюка

Справжня «кобра»: баклажани по-грузинськи за рецептом Івана Янюка
Факти • 1 хв читання

Кулінар Іван Янюк називає себе «щасливим кухарем» і любить готувати страви, які не менш смачні, чим в його у мами.

Також Іванові подобаються незвичні чи навіть трохи «екзотичні» страви. Одна з них така гостра, що читачі блогу кулінара навіть назвали її «коброю» за гостроту.

Для приготування «кобри» знадобляться: Баклажани — 2кг Помідори — 500 г. Сіль — 3 ст/л Цукор — 3 ст/л Оцет — 20 г (9%) Перець солодкий — 800 г Часник — 110 г. Перець Чілі — 1 стручок Петрушка — 70 г.

А як правильно готувати баклажани по-грузинськи, Іван розповів у короткому відео.

Іван Янюк також поділився перевіреним рецептом фаршированих перців.