Кулінар Іван Янюк називає себе «щасливим кухарем» і любить готувати страви, які не менш смачні, чим в його у мами.
Також Іванові подобаються незвичні чи навіть трохи «екзотичні» страви. Одна з них така гостра, що читачі блогу кулінара навіть назвали її «коброю» за гостроту.
Для приготування «кобри» знадобляться: Баклажани — 2кг Помідори — 500 г. Сіль — 3 ст/л Цукор — 3 ст/л Оцет — 20 г (9%) Перець солодкий — 800 г Часник — 110 г. Перець Чілі — 1 стручок Петрушка — 70 г.
А як правильно готувати баклажани по-грузинськи, Іван розповів у короткому відео.
Іван Янюк також поділився перевіреним рецептом фаршированих перців.