Рецептів варення із слив існує безліч. Таке варення — справжній делікатес. Його можна розфасувати в невеликі стерильні баночки і навіть узяти його, ідучи в гості, як презент, адже подібне не купиш у магазині. А якщо й знайдете, то коштуватиме воно недешево.
Готуйте із задоволенням! Тоді ласощі вийдуть особливими. Адже кулінарне мистецтво — це мистецтво, яке, як і будь-яке інше, потребує натхнення.
Подавайте в гарних розетках чи креманках. Напевно, такі є у вас у серванті. Домашнє варення — привід використовувати їх за призначенням. При подачі варення можна прикрасити свіжою м'ятою.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом ласощів.
Видаляємо зі слив кісточки. Додаємо цукор — і нехай постоять близько години. Додаємо корицю та ваніль. Ставимо в духовку і готуємо за температури 150−160 градусів приблизно 30−45 хвилин. Додаємо шоколад і ще на кілька хвилин ставимо в духовку.
І смачного вам та вашим близьким!
Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» незвичайним рецептом коржика з цукіні. А Євген Клопотенко — рецептом лаваша з тунцем для миттєвого перекусу.