Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Слива в шоколаді: найлегший рецепт делікатесного варення

Слива в шоколаді: найлегший рецепт делікатесного варення
Факти • 1 хв читання

Рецептів варення із слив існує безліч. Таке варення — справжній делікатес. Його можна розфасувати в невеликі стерильні баночки і навіть узяти його, ідучи в гості, як презент, адже подібне не купиш у магазині. А якщо й знайдете, то коштуватиме воно недешево.

Готуйте із задоволенням! Тоді ласощі вийдуть особливими. Адже кулінарне мистецтво — це мистецтво, яке, як і будь-яке інше, потребує натхнення.

Подавайте в гарних розетках чи креманках. Напевно, такі є у вас у серванті. Домашнє варення — привід використовувати їх за призначенням. При подачі варення можна прикрасити свіжою м'ятою.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом ласощів.

Видаляємо зі слив кісточки. Додаємо цукор — і нехай постоять близько години. Додаємо корицю та ваніль. Ставимо в духовку і готуємо за температури 150−160 градусів приблизно 30−45 хвилин. Додаємо шоколад і ще на кілька хвилин ставимо в духовку.

І смачного вам та вашим близьким!

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» незвичайним рецептом коржика з цукіні. А Євген Клопотенко — рецептом лаваша з тунцем для миттєвого перекусу.