Неймовірно пухкі й смачні булочки, які можна їсти як самостійну страву, а можна зробити бутерброди, розрізавши кілечко на дві половини. А потім всередину покласти начинку: сир, шинку, м'ясо на ваш смак. Аромати на всю хату, смачно неймовірно, ділиться фудблогерка Людмила Чеглакова.
кисломолочний сир 5% - 2 брикети по 180 грамів
До сиру вбити яйця, всипати сіль, перець і сухий часник. За бажанням можна додати ще дрібно нарізану зелень. Всипати борошно, вилочкою все ретельно розім'яти. Далі руками замісити тісто, розділити тісто на 6 частин.
З кожної частини сформувати кульку, приплюснути руками — до 1,5 см у висоту. Пальцем у центрі зробити отвір і обережно розширити його, сформувавши кільце, як на фото. Далі викласти на застелене деко, змастити жовтком, за бажанням присипати кунжутом або насінням льону. Випікати за температури 180 градусів 30 хвилин, до рум'яної скоринки.
Раніше фудблогерка Світлана Климовська розповідала, як приготувати неймовірно смачну булку з яблуками.