У Шотландії вівсянку традиційно готують тільки на воді та подають з сіллю, без цукру. Такий спосіб вважається "правильним" і навіть має свою кулінарну премію - "Golden Spurtle".
Цільний овес - це майже необроблене зерно, яке зберігає найбільше корисних речовин. Він вважається одним із найкращих продуктів для серця.
Вівсянка - це універсальна страва, яка легко адаптується до ваших смаків і потреб. Вона може бути легкою та швидкою, ніжною і молочною або насиченою та поживною з цільного зерна. Спробуйте різні способи приготування, додайте улюблені інгредієнти, і кожен сніданок стане новим відкриттям. Не зупиняйтесь на одному рецепті. Спробуйте інші рецепти сніданків на сайті – оладки чи вівсяномлинці.
4
4
Джерело