Переможниця 13-го сезону «МастерШеф» Аліна Бурик, яка раніше в ексклюзивному інтерв'ю «ФАКТАМ» розповідала про свої намагання потрапити на кулінарне шоу та життя під час війни, поділилася з фоловерами рецептом салату з маринованим гарбузом.
Рецептом страви вона поділилася на своїй сторінці у соцмережі, назвавши її салатом, який доводить, що гарбуз може бути хрустким, свіжим і неймовірно смачним.
«Цей салат доведе вам, що гарбуз може бути не лише запеченим — у свіжому маринованому варіанті він ще смачніший», — додала авторка рецепту.
Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом гарбузових булочок, для приготування яких не потрібні ані яйця, ані молочні продукти.