Фудблогерка Тетяна Юшина, яка розповіла, як готувати рієт зі скумбрії, порадувала підписників ще однім цікавим рецептом.
«Помідори по-грузинськи — це заготівля, яка мене вразила! Пряні, ароматні і неймовірно смачні виходять помідорчики. Спробуйте! Готувати всім!» — закликала кулінарка.
На 4 літрові банки: ~ 3 кг помідорів 200 г моркви 200 г солодкого перцю 1 головка часнику Зелень: базилік, кінза, петрушка, кріп (що є) 1−2 стручки гострого перцю
Маринад на 1 л води: 1 ст. л солі 4 ст. л цукру
Оцет 9% по 2 ст. л на літрову банку
Помідори скласти в банки й залити окропом. Залишити на 15−20 хвилин.
Усі інші овочі і зелень подрібнити в блендері або через мʼясорубку.
Злити з помідорів воду й заміряти її кількість. Додати сіль і цукор, порахувавши скільки буде потрібно, а також перемелену масу.
Поставити на вогонь і варити після закипання 10 хвилин.
В банки додати оцет і залити киплячим маринадом.
Публикация от Тетяна Юшина | Найкращі рецепти | Дім | Сад | Затишок (@_tanyushina_)
Нагадаємо, раніше Тетяна Юшина поділилася рецептом маринованих огірків на зиму. Блогерка звернула увагу на те, що саме порошок гірчиці дає цій консервації неповторний смак.