Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Помідори, мариновані шматочками: яскравий смак літа взимку

Помідори, мариновані шматочками: яскравий смак літа взимку
Факти • 1 хв читання

Зазвичай господині під час консервації помідорів стаРаються вибирати невеличкі та акуратні соковиті томати, які можна, наприклад, замаринувати.

Втім, є рецепти, які дозволяють закатати на зиму й «некондиційні» чи просто дуже великі помідори. Так, ресурс «Шуба» пропонує спосіб приготування маринованих томтів шматочками.

Ексклюзивний матеріал «Для закваски помідорів використовую чорнобривці, які мають дивовижну властивість», — кулінарка Оксана Вознюк" читайте на сайті «ФАКТІВ».