Смачні намазки на хліб можна приготувати з будь-яких продуктів. Їх часто використовують на бутерброди навіть в елітних ресторанах.
Блогер Петро Даниш запропонував приготувати намазку на хліб з ковбаси. Він назвав страву тартаром.
Як відомо, тартар — це французька страва, приготована з дрібно нарізаного сирого м'яса (зазвичай яловичини, але може бути і риба або інші види м'яса), змішаного з різними приправами та соусами, а також сирим яєчним жовтком.
«Якщо шукаєш ідею для яскравої закуски — зберігай цей рецепт! Це тартар із ковбаси, який готується за 10 хвилин, а з’їдається ще швидше», — зазначив блогер.
Інгредієнти: 200−300 г якісної ковбаси 2 зубчики часнику сік з ½ лимона ½ середньої цибулини пучок свіжої петрушки чорний перець за смаком трохи олії трохи соєвого соусу 1 ч. л. зернистої гірчиці
Всі продукти помістити в блендер, збити до однорідної маси. Дати настоятись у холодильнику 1 годину.
Потім підсмажити хліб, щедро намазати зверху тартар.
«Пікантно, соковито і дуже атмосферно. Подача — як у ресторані, а готується вдома з простих продуктів», — додав Петро.
Публикация от Петро Даниш (@petro_danysh)
Ми також розповідали, як приготувати мітболи за рецептом мами Ектора Хіменеса-Браво.