Фудекспертка Світлана Левицька, яка раніше поділилася рецептом заливного пирога з фаршем, запропонувала приготувати швидку піцу-млинець на деку.
«Ідеальний варіант, коли хочеться піци, але немає часу возитися з дріжджовим тістом. Діти особливо оцінили і просять ще», — зазначила кулінарка.
Левицька запропонувала зробити основу піци як для млинців. Потім викласти улюблену начинку та запекти.
«Швидко, дуже просто і без претензії на високу кухню», — пише блогерка.
Інгредієнти для тіста: 2 яйця 400 мл молока 3 ст. л. рослинної олії 160 г борошна сіль — дрібка
Для начинки: моцарела для піци ~ 150−200 г салямі, чорізо або українська ковбаса ~ 100 г У мене саме українська, але можна хоч балик взяти, хоч шинку червоний та зелений перець можна використати й інші улюблені інгредієнти
Усі інгредієнти для тіста збити блендером до однорідності.
Деко застелити пергаментом, вилити тісто, рівномірно розсипати половину сиру, потім іншу начинку, присипати рештою сиру.
Запікати приблизно 20−30 хвилин до золотистої скоринки.
Публикация от Світлана Левицька | Фудблог | Смачні рецепти (@lanas_diet)
Ще одним рецептом піци поділилася фудблогерка Маргарита Сагірова. А кулінарка Ардія Діаманті запропонувала рецепт піци на сковороді на основі лаваша.