Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Печінка, яка тане в роті: шеф ділиться несподіваним поєднанням

Печінка, яка тане в роті: шеф ділиться несподіваним поєднанням
Факти • 1 хв читання

Шеф-кухар Олександр Городник, який раніше показав швидкий спосіб приготування молодої кукурудзи у мікрохвильовці, поділився оригінальним рецептом смаженої печінки, яку він готує з додаванням абрикосів.

«Печінка — дуже недооцінений продукт. І багато хто просто не знає, як її правильно приготувати», — зазначив шеф-кухар та розповів, як це треба робити.

«Печінка має залишитися ніжною і рожевою всередині», — додав Олександр Городник.

Раніше шеф-кухар показав оригінальну подачу грецького салату — в помідорі із кремом з фети.