Осінь — грибна пора. Страви з грибами дарують особливі почуття. Приготуйте такий делікатес для рідних та близьких, і вони вам будуть вдячні. Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, який варто взяти до уваги.
Дуже естетично подавати такі страви у посуді, декорованому малюнком із грибами. Атмосфера сніданку, обіду та вечері завжди важлива для його учасників. Подавайте страви, як у ресторані. Це не так складно, як здається на перший погляд. Коли така подача входить у звичку, інакше ви вже сервіруватимете стіл і не зможете. Даруйте близьким позитивні емоції.
Печериці порізати і обсмажити на сковороді на оливковій олії. Коли гриби майже готові, додати порізаний часник, вершкове масло, сіль та перець, а також за бажанням чебрець — і довести до готовності.
Дуже важливо стежити, щоб часник не підгорів.
Смачного вам та вашим близьким!
Раніше рецептом салату на зиму з печериць та болгарського перцю поділилася кулінарка Валентина Кузьмова.