Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Паста з креветками: ситна та оригінальна страва для всієї родини

Паста з креветками: ситна та оригінальна страва для всієї родини
Факти • 1 хв читання

Залиште нудні сухі макарони в минулому. Паста з креветками, пореєм та вершково-сирним соусом — це неймовірно смачна страва, швидка в приготуванні, ділиться блогерка Світлана Климовська. Ви можете обрати будь-яку пасту, спагеті, тальятеле, пене та приготувати неперевершену вечерю для своєї родини.

2 ст. ложки натертого пармезану

Почистити цибулю-порей, порізати лише білу частину. На розігріту сковороду влити оливкову олію, додати цибулю-порей, порізаний часник, гілочку чебрецю та вершкове масло. Поставити варити пасту в підсоленій воді.

Тушкувати соус 5−10 хв. Додати креветки та влити вершки. Якщо рідини не достатньо, влийте декілька столових ложок води, в якій вариться паста. Готувати соус 10 хвилин, додати натертий пармезан, цедру лайма.

Відцідити пасту та додати в соус. Все гарно перемішати та потримати 1−2 хвилини на вогні. Якщо соус не кремової консистенції, залиште ще на пару хвилин.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачну вечерю з макаронів з кабачками за 20 хвилин.