Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Паста з цукіні та тосканським соусом: цікавий рецепт від Пави

Паста з цукіні та тосканським соусом: цікавий рецепт від Пави
Факти • 1 хв читання

Переможець кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезинський (Пава), який нещодавно розповів, як приготувати грецьку мусаку, поділився рецептом пасти з цукіні з тосканським соусом.

«Це певно дуже цікавий і безумовно смачний рецепт. Цього літа обов’язково треба приготувати, ароматно, яскраво і корисно, рекомендую», — написав він.

— цибуля — ½ шт - болгарський перець — 1/3 шт - часник — 1 зуб. - т. Паста — 1 ч.л. - зелень базілік/петрушка - вершки 20% - 150 мл - бульон/вода -100 мл - цедра лайма — ½ шт - пармезан — 20 г - сіль, перець

Як писали «ФАКТИ», раніше Пава показав, який сніданок він любить готувати. За його словами, це рецепт, після якого люди забудуть про бутерброди. Сніданок, який зникає зі столу за хвилину.

Також раніше Пава поділився рецептом огірків кімчі, які можна їсти як самостійну страву, так і поєднувати, наприклад, з рисом. Готуються такі огірки всього за 10 хвилин. За словами Пави, всі хто готував цю страву, тепер готують такі огірки постійно.