Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Салат з кабачків і болгарського перцю на зиму за рецептом Наталії

Салат з кабачків і болгарського перцю на зиму за рецептом Наталії
Факти • 4 переглядів • 1 хв читання

Коротко

Кулінарка Наталія Бевза пропонує простий рецепт салату з кабачків і болгарського перцю на зиму. Страва готується легко та вимагає мінімум інгредієнтів: кабачки, перець, часник, олія, оцет, томатна паста, цукор та сіль. Салат вариться протягом двох годин, а смак можна коригувати на свій розсуд. Готову страву розкладають у стерилізовані банки.

Страву можна назвати салатом з кабачків і болгарського перцю. Це справжня знахідка для тих, хто любить домашні заготовки. Готується легко, а смак приємно здивує навіть вибагливих гурманів. «Минулого року я робила дві порції, а цього року треба робити більше, тому що всім дуже сподобалось. Лечо з кабачків і перцю краще смакувало, ніж інші салати», — ділиться рецептом кулінарка Наталія Бевза.

- 3 кг молодих кабачків (нарізати кубиками разом зі шкіркою) - 1 кг червоного болгарського перцю (нарізати кубиками) - 6 зубчиків часнику (вичавити через прес) - 200 г рослинної олії - 250 г оцту - 250 г томатної пасти - 500 г цукру - 2 ст. л. солі

У велику каструлю викладіть нарізані кабачки та перець. Додайте олію, оцет, томатну пасту, цукор і сіль. Вичавіть часник і додайте до овочів. Після закипання варіть салат 2 години, постійно помішуючи.

Смак можна коригувати за власними вподобаннями — додати більше оцту, менше цукру чи більше часнику

Готову страву розкладіть у стерилізовані банки та закрутіть кришками.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачні огірки в томаті з помідорами та грибами за рецептом від Ольги Матвєй.

4