Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: рецепт від Євгена Клопотенка

Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: рецепт від Євгена Клопотенка
Факти • 1 хв читання

Український кухар Євген Клопотенко, який нещодавно розповів про важливе правило, якому його навчила матір, поділився рецептом лавашу з тунцем.

«Рулети з лавашів — це той вид страв, які найлегше приготувати і при цьому отримати чудовий смачний результат. Час приготування обмежується 5 хвилинами, а навички — вмінням скрутити лаваш. Це особливо актуально під час відключень світла, адже для лаваша з тунцем вам не потрібен жоден електричний девайс. Лише 6 інгредієнтів і страва готова», — написав він.

За його словами, основні два інгредієнти цієї страви — лаваш і тунець. Решту можна легко міняти залежно від того, що є в холодильнику. Також за наявності електроенергії радимо цей лаваш трішки підсмажити на сухій пательні, щоб він отримав красиву та хрустку скоринку. Тоді також можна додати трішки сиру, він розтане та приємно тягнутиметься.

— 2 лаваші - 2 ст.л. домашнього майонезу - 1 огірок - 1 томат - 5 гілочок петрушки - 1 банка консервованого тунця

Розкладіть 2 лаваші та змастіть їх по 1 ст.л. домашнього майонезу. Наріжте соломкою один огірок, томат — невеликими дольками. Нарвіть 5 гілочок петрушки. З одного краю лаваша викладіть по половині банки консервованого тунця, по половині огірків, помідорів та петрушки. Загорніть лаваш у рулет та подавайте, щоб лаваш не розмʼяк від вологих інгредієнтів.

Як писали «ФАКТИ», раніше Клопотенко поділився рецептом варення з перцю.