Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Привокзальний ринок: Ціни на продукти та новинки

Привокзальний ринок: Ціни на продукти та новинки
Odesa Online • 1 хв читання

Коротко

На Привокзальному ринку Одеси представлений широкий асортимент свіжих продуктів за різними цінами. М'ясні вироби коштують від 220 до 450 гривень за кілограм, овочі та фрукти – від 20 до 200 гривень за кілограм, а молочні продукти та крупи мають свої цінові коливання. Рекомендується порівнювати ціни у різних продавців для вигідних покупок.

Кілограм огірків на ринку продають по 30–60 гривень.

Помідори продають від 35 до 80 гривень за кіло.

Солодкий перець на ринку можна купити по 50–70 гривень за кілограм, а гострий — по 80 гривень за кілограм, або по 10 гривень за три одиниці.

Картоплю на ринку продають від 25 до 45 гривень за кілограм.

Цибулю можна взяти від 25 до 35 гривень, моркву — по 35, буряк — по 30 гривень.

Біла салатна цибуля продається по по 65, кримська — по 150.

Шампіньйони на ринку коштують 110–120 гривень, гливи — по 140 гривень за кілограм.

Капусту білокачанну продають від 30 гривень за кілограм, пекінську — по 50, цвітну — по 50–70, броколі — по 80 гривень за кілограм.

Кілограм часнику на «Привозі» обійдеться у 120-130 гривень за кілограм.

Зелена цибуля, базилік, кріп та салат на ринку в середньому коштують по 15 гривень за пучок. Петрушка — по 10.

Кабачки на ринку продають від 15 до 30 гривень за кіло, баклажани — по 30–50 гривень за кілограм.

Кукурудзу продають по 10–20 гривень за одиницю.

Квасолю стручкову продають по 120 гривень за кілограм.

Яблука можна знайти на ринку від 35 гривень за кілограм.

Абрикоси продають по 70–80 гривень за кілограм, а персики – по 50–80.

За кіло лохини хочуть 180 гривен.

Виноград продають по 120–200 гривень.

Кавун можна взяти від 20 гривень за кілограм, а диню — 30–50 за кілограм.

Авокадо продають від 40 до 70 гривень за плід. Імбир – по 100–250 гривень за кіло.

У молочному корпусі кілограм бринзи коштує 260–280 гривень. Сир — від 100 до 180 гривень за кілограм.

Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків — від 300 гривень за літр. Молоко продають по 40–50 гривень за літр, домашнє масло — по 290–380 гривень за кілограм.

Ціна десятка курячих яєць коливається від 55 до 90 гривень.

Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо у м’ясному корпусі «Привозу» залишилися незмінними.

Так, теляча задня частина коштує 280–300 гривень, теляча лопатка — 260–270, а теляча шия — 220 гривень.

Антрекот коштує 220 гривень за кілограм, ребра віддають за 160–170 гривень за кілограм. Язик яловичий продають по 450 гривень за кілограм. Биток — 320–350.

Кілограм свинячої шиї продають по 300–350 гривень, задню частину свині — по 230–250, свинячу лопатку — по 200–220, ребра — по 230–250 гривень за кілограм, биток — 260–280 гривень за кілограм.

Свинячі обрізки обійдуться в 120–140 гривень за кілограм, гомілку можна взяти по 120.

Сало тонке коштує 50–80 гривень за кілограм, а товсте — 150–250 гривень за кілограм.

У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм.

Кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне — від 100 до 250 гривень за кілограм.

Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, а бройлера продають по 115 гривень за кілограм.

Кілограм гречки на ринку коштує 50–60 гривень. Рис продають у середньому по 80 гривень за кілограм (басматі — від 110 гривень за кілограм).

Булгур продають від 60 гривень за кілограм. Кускус — по 75 гривень за кілограм.

Кілограм нуту коштує 60 гривень, а сочевиці — від 80 гривень за кілограм.