Коротко
Мирослава Пекарюк, учасниця "МайстерШеф", поділилася рецептом капустяників - страви з Закарпатської області. Це смачні котлети з капустою, які готуються у селі Велятино. Мирослава зізналася, що після приготування капустяників їй набридли звичайні котлети.
Учасниця 12-го сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Мирослава Пекарюк, яка раніше поділилася рецептом «Велятинської дзями» — страви, яку готують мешканця села Велятиного Закарпатської області, розповіла як приготувати котлети з капустою — капустяники. ж
На своїй сторінці у соцмережі, де Мирослава розміщує рецепти «із закарпатським характером», вона зізналася, що після капустяників їй вже не хоче їсти звичайні котлети.
Раніше Мирослава Пекарюк поділилася рецептом страви «Фальшивий заєць» з двома видами м'яса.