Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Кабачкова піца на сковорідці: смачно та ситно

Кабачкова піца на сковорідці: смачно та ситно
Факти • 1 хв читання

Зараз у розпалі сезон Більшість таких страв особливо сподобається тим, хто береже фігуру й слідкує за вжитими калоріями.

Блогерка Анастасія Атрощенко (Aprilparadise), авторка збірки «Худнемо на пончиках», яка ділиться у своєму Instagram надихаючими фото та ідеями про стиль та моду, , як можна на сковорідці приготувати піцу з кабачків.

«Хто там ще не встиг схуднути до літа? Майте совість, ви затримуєте тепло. Ось вам — ситно, смачно і нерасті@опно», — заінтригувала вона своїх підписників.

Кабачкова піца
Для основи:
2 кабачка (600г)
3 яйця
100 г борошна
1 ч. л розпушувача
сіль, перець
Для начинки: томатний соус, куряча шинка, шампіньйони, сир

РЕКЛАМА

Приготування:

Кабачки натерти на дрібній терці, посолити та добре віджати. Додати яйця, борошно, розпушувач, спеції.

Викласти на сковорідку й смажити під кришкою. Перегорнути за допомогою тарілки.

Змастити соусом, викласти начинку, посипати сиром і під кришку до його розплавлення.

РЕКЛАМА

Раніше ми розповідали,

РЕКЛАМА
15

Читайте нас у

РЕКЛАМА