М’ясна нарізка – чудовий інгредієнт для швидких закусок чи бутербродів. Однак, навіть якщо її зберігати в холодильнику, вона швидко втратить свою свіжість. Sante розповідає, чи можна заморожувати вакуумно упаковану м’ясну нарізку.
Так, ви можете заморожувати м’ясну нарізку, але робити це потрібно правильно. Ідеальним варіантом буде загорнути скибочки в пергаментний папір для оптимального захисту.
«Коли ви захочете їх з’їсти, дайте їм обережно розморозитися в холодильнику, а не за кімнатної температури, щоб уникнути неприємних сюрпризів», – попереджає шеф-кухар Вінсент Арну.
Ось як правильно зберігати їх у морозильній камері:
Щоб продовжити свіжість тонко нарізаних м’ясних делікатесів, потрібно трохи уваги. Дотримуйтесь цих простих кроків:
Перед заморожування м’ясної нарізки перевірте термін її придатності, оскільки заморожування не продовжує його.
М’ясні делікатеси можна зберігати в морозильній камері 2-3 місяці. Після цього терміну їхня якість може погіршитися, особливо смак та текстура.