Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Як приготувати ідеальні сирники: шеф назвав три головні помилки

Як приготувати ідеальні сирники: шеф назвав три головні помилки
Факти • 1 хв читання

Шеф-кухар Олександр Огороднік, який раніше показав швидкий спосіб приготування молодої кукурудзи у мікрохвильовці, розповів про три головні помилки в приготуванні сирників.

Три помилки при приготуванні сирників:

Якщо в сирі забагато вологи або яєць — сирники розлазяться, стають рідкими всередині. Рішення: відтисніть через марлю, якщо вологий.

Хочеться «зафіксувати» рідке тісто — і починаємо сипати борошно. В результаті маємо тістечка, а не сирники.

3. Низька температура пательні

Часто сирники прилипають або «розповзаються», бо пательня недостатньо гаряча.

Також Огороднік поділився рецептом приготування сирників:

— 1 кг кисломолочного сиру - 1 яйце - 100 г борошна або манки - 100 г цукру - дрібка солі - ваніль за бажанням.

Як писали «ФАКТИ», нещодавно Огороднік поділився оригінальним рецептом смаженої печінки, яку він готує з додаванням абрикосів.

«Печінка — дуже недооцінений продукт. І багато хто просто не знає, як її правильно приготувати», — зазначив шеф-кухар.