Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Яблучний крамбл без замішування тіста: смачно з морозивом чи вершками

Яблучний крамбл без замішування тіста: смачно з морозивом чи вершками
Факти • 1 хв читання

Фудблогерка Юлія Сенич, яка раніше ділилася рецептом яблучного повидла, яке схоже на мармелад, запронувала фоловерам приготувати ще одну солодку страву із сезонним фруктом.

На своїй сторінці у соцмережі вона виклала рецепт яблучного крамбла без замішування тіста. Кількості інгредієнтів, які вказала блогерка, вистачає на приготування невеликої порції крамбла — десь 300 мл.

Допис, поширений Юлія Сенич (@yuliia.senych)

Раніше кулінарка Лілія Цвіт поділилася старовинним рецептом галицького ябчаника.