Кореспондент Odesa Online пройшовся ринком «Привоз» і дізнався про актуальні ціни на овочі, фрукти, м’ясо, «молочку» та яйця.
Кілограм огірків на ринку продають за 50-60 гривень. Помідори в середньому продають по 35-80 гривень. Солодкий перець на ринку можна купити за 40-70 гривень за кілограм, а гострий – по 80 гривень за кіло. Картоплю продають по 30 гривень за кілограм, цибулю – по 25, буряки – по 30 гривень.
Печериці на ринку коштують 110-130 гривень, гливи – по 140 гривень за кілограм. Білокачанну капусту продають по 35-50 гривень за кілограм, пекінську – по 50, цвітну – по 80, броколі – по 80-100 гривень за кіло. Кілограм часнику на Привозі коштуватиме 110-130 гривень.
Зелена цибуля на ринку коштує 10 гривень за пучок, салат – по 5-10, щавель – по 10, рукола – по 10, шпинат – по 10. Кабачки продають по 30, «сині» – по 30-40 гривень за кілограм. Кукурудзу продають по 10-20 гривень за качан, стручкову квасолю — по 120 гривень за кіло.
Яблука продають по 30 гривень за кіло, персики – по 70-80 гривень, лохину – по 180. Слива коштує 40-70 гривень за кіло, виноград продають по 70-100 гривень.
Кавуни на ринку продають по 15 гривень за кілограм, дині – по 30-40 гривень, а авокадо – від 40 до 70 гривень за плід. Імбир коштує 100–250 гривень.
У молочному корпусі кілограм бринзи коштує 260-280 гривень, сиру – від 100 до 180 гривень за кілограм. Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків – від 300 гривень за літр. Молоко продають по 40-50 гривень за літр, домашнє масло – по 290-350 за кіло.
Ціна десятка курячих яєць варіюється від 55 до 90 гривень. Домашні продають 90-100 гривень за десяток.
Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо у м’ясному корпусі Привозу залишилися незмінними.
Так, теляча задня частина коштує 280-300 гривень, теляча лопатка – 260-270, а теляча шия – 220 гривень. Антрекот коштує 220 гривень за кілограм, ребра віддають за 160-170 гривень. Язик яловичий продають по 450 гривень за кілограм, а биток коштує 320-350 гривень.
Кілограм свинячої шиї продають по 300-350 гривень, задню частину свині – по 230-250, свинячу лопатку – по 200-220, ребра – по 230-250 гривень за кілограм, биток коштує 260-280 гривень за кіло. Свинячі обрізки коштуватимуть 120-140 гривень за кілограм, голяшку можна взяти по 120 гривень. Сало тонке коштує 50–80 гривень за кілограм, а товсте – 150–250 гривень.
У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм, кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне – від 100 до 250 гривень за кілограм. Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, а бройлерів продають по 115 гривень за кіло.
Кілограм гречки на ринку коштує 50–60 гривень. Рис продають від 70 гривень за кілограм, рис-басматі – від 110 гривень за кіло. Булгур коштує від 60 гривень за кілограм, кускус продають по 75 гривень. Кілограм нуту коштує 60 гривень, а сочевиці – від 90 гривень.