Курячі делікатеси люблять і дорослі, й діти. А готується курка досить просто. Рецептів багато, але важливо вибрати той, який подобається вам та вашій родині. Щоб знайти такий, потрібно експериментувати на кухні. І тільки тоді можна зробити собі відкриття улюбленого смаку. Хоча… буває й інакше. Наприклад, ви куштуєте щось у гостях чи в ресторані — і цей рецепт стає вашим улюбленим на багато років.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, який варто взяти до уваги.
Цибулю нарізаємо, додаємо сіль, перець, соду. Накриваємо кришкою та смажимо все це на суміші олії та вершкового масла на середньому вогні 7−10 хвилин. Курячі стегна приправляємо спеціями та відправляємо на сковорідку. Готуємо на маленькому вогні під кришкою. Через 20 хвилин перекласти на інший бік і готувати ще приблизно стільки ж. До готовності! Дуже смачно подавати з картопляним пюре.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати з курки найсмачніший жульєн. Це найпростіший рецепт для ситної вечері.