Кулінарне мистецтво варте того, щоб його опанувати. Почати можна з простого — з азів. І ви побачите, як зміниться ваше життя. Адже домашня їжа є домашня. Вона не тільки смачна, а й коштує дешевше, ніж ресторанна. А ще важливим є те, що вона натуральна.
Рецептом ніжного та соковитого рибного пирога з читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні, створюючи смачні незвичайні страви.
Для тіста 2 яйця 130 г кефіру (або вершків, або сметани) 1 чайна ложка цукру
Приготувати тісто із вищезазначених інгредієнтів. Усі вони мають бути кімнатної температури. Розділити тісто на дві частини. Акуратно помістити першу частину на пергамент на деко. На неї — рибну начинку. Покрити тістом, що залишилося.
Випікаємо за температури 180 градусів близько 35−40 хвилин.
Раніше Елла Іванова розповідала «ФАКТАМ», як приготувати справжній соус мрії. Цей соус універсальний, їм можна заправляти будь-які салати й ви отримаєте чарівний смак.