Восени особливо хочеться шоколадних десертів. Це відзначають багато хто. Один із найпопулярніших — брауні. Подавайте його до чаю — це дуже смачно.
Готується брауні так легко, що це може зробити кожен. Змішуються потрібні інгредієнти, і все це випікається до готовності.
Домашній брауні обійдеться вам набагато дешевше, ніж куплений у кондитерській чи ресторані. Втім, це стосується практично всієї домашньої їжі. Крім того, така їжа хороша тим, що вона натуральна.
Рецептом брауні з читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова.
Яйця збийте з цукром і сіллю. Шоколад і вершкове масло розтопіть на водяній бані. З'єднайте з яєчно-цукровою сумішшю. Перемішайте. Додайте какао та борошно. Перемішайте. Вилийте у форму на пергамент. Посипте мигдалевою стружкою.
Випікайте при 180 градусах приблизно 25−30 хвилин. Дайте повністю охолонути. Загорніть у харчову плівку і помістіть на кілька годин у холодильник.
І смачного вам та вашим близьким!
Нагадаємо рецепт пухкого сливового пирога з хрусткою карамельною скоринкою.