Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Більшість людей їдять ківі неправильно: ось як насправді треба

Більшість людей їдять ківі неправильно: ось як насправді треба
Факти • 1 хв читання

Чи правильно ви їсте ківі? Виявляється, більшість людей робить одну й ту саму помилку, і мова йде про його шкірку. Насправді, ківі варто вживати саме зі шкіркою, адже вона містить до 30% всієї клітковини, необхідної для організму, пише prostoway.com.

Часто людей відлякує пухнаста поверхня шкірки. Однак, якщо її ретельно помити, вона не матиме неприємного смаку. Більш того, шкірка ківі — це справжнє джерело антиоксидантів. Вона багата як водорозчинними, так і жиророзчинними антиоксидантами, що забезпечує потужний захист для всього організму.

Щоб отримати максимум користі та уникнути шкідливих речовин, які використовуються для транспортування, завжди ретельно мийте ківі перед вживанням.

Як писали «ФАКТИ», ківі може ефективно знижувати кров'яний тиск у людей з гіпертонією. Нещодавні дослідження показали, що щоденне вживання ківі може знизити систолічний артеріальний тиск. Крім того, ківі також містить калій, що додатково сприяє зниженню тиску. Ви можете насолоджуватися ним як самостійним перекусом або додавати в інші страви.