Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Базилік, бринза і малина: суботні ціни на одеському Привозі

Базилік, бринза і малина: суботні ціни на одеському Привозі
Odesa Online • 1 хв читання

Кореспондент Odesa Online пройшовся ринком «Привоз» і дізнався актуальні ціни на овочі, фрукти, м’ясо, «молочку» та яйця.

Кілограм огірків на ринку продають по 40–50 гривень, помідори в середньому продають по 60–80. Солодкий перець на ринку можна купити по 40–60 гривень за кілограм, а гострий — по 80 гривень за кіло.

Картоплю на ринку продають по 30 гривень за кілограм, цибулю — по 25–40, моркву — по 40–50, буряк — по 40 гривень. Шампіньйони коштують 110–130 гривень, гливи — по 140 гривень за кілограм. Білокачанну капусту продають по 35–50 гривень за кіло, пекінську — по 50–70, цвітну — по 80–90, броколі — по 80–100 гривень за кілограм.

Кілограм часнику на Привозі обійдеться у 110–130 гривень за кілограм. Зелена цибуля коштує 15 гривень за пучок, салат — по 10, щавель, шпинат, базилік — по 15, кріп, петрушка — по 10–15. Кабачки на ринку продають по 30, «сині» — по 40–50 гривень за кілограм. Кукурудзу продають по 10–20 гривень за качан. Стручкову квасолю продають по 120 гривень за кіло.

Яблука продають по 30–60 гривень за кіло, груші — по 60, персики — від 50 до 70 гривень за кіло, лохину — по 180.

Сливи коштують по 30 гривень за кіло, виноград — по 70–100 гривень, кавуни — по 20 гривень за кілограм, дині — по 20–60 гривень за кіло.

Малину продають по 100 гривень за кіло, авокадо — від 30 до 50 гривень за плід, імбир — по 100–250 гривень за кілограм.

У молочному корпусі кілограм бринзи коштує 260–280 гривень, сиру — від 100 до 180 гривень. Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків — від 300 гривень за літр. Молоко продають по 40–50 гривень за літр, домашнє масло — по 290–350 гривень за кіло.

Ціна десятка курячих яєць варіюється від 55 до 90 гривень, домашні продають по 90–100 гривень за десяток.

Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на яловичину в м’ясному корпусі Привозу дещо піднялися.

Так, теляча задня частина коштує 300–320 гривень, теляча лопатка — 280–300, а теляча шия — 240 гривень за кілограм. Антрекот коштує 240 гривень за кілограм, ребра віддають за 170–180 гривень за кілограм. Яловичий язик продають по 500 гривень за кілограм, биток — 340–370.

Кілограм свинячої шиї продають по 300–350 гривень, задню частину свинини — по 230–250, свинячу лопатку — по 200–220, ребра — по 230–250, биток — 260–280 гривень за кілограм. Свинячі обрізки обійдуться у 120–140 гривень за кілограм, гомілку можна взяти по 120. Сало тонке коштує 50–80 гривень за кілограм, а товсте — 150–250 гривень за кілограм.

У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм, «кров’янку» віддають за 150 гривень, сало солоне — від 100 до 250 гривень за кілограм. Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, а бройлерів продають по 115 гривень за кілограм.

Кілограм гречки на ринку коштує 50–60 гривень, рис продають від 70 гривень, рис басматі — від 110 гривень за кілограм. Булгур продають від 60 гривень за кілограм, кускус продають по 75 гривень за кілограм. Кілограм нуту коштує 60 гривень, а сочевиці — від 90 гривень за кілограм.