Фудблогерка Тетяна Юшина, яка раніше запропонувала приготувати смачний соус з базиліку, поділилася рецептом приготування баклажанів з квасолею на зиму.
«Якщо ви ще не закрили свій консервний завод, тоді ловіть ще один мега смачний рецепт», — написала вона.
1 склянка квасолі 1 кг баклажанів 750 г солодкого перцю (мʼясистого) 500 г цибулі 250 г моркви 1,5 кг помідорів 100 г цукру 1,5 ст. л солі (за смаком, спробуйте) 15 мл оцту 9% зелень за смаком 2−3 зубочка часника 1 гострий перчик (за бажанням) олія
«Квасолю замочити і потім відварити до готовності. Але не переварити! Овочі нарізати довільно, я доволі крупно ріжу. Моркву натерти. По черзі обсмажити усі овочі. Помідори перебити в блендері, перелити в каструлю. Додати сіль, цукор, оцет. Довести до кипіння. Додати квасолю і обсмажені овочі. Варити 15 хвилин. Потім додати зелень, часник, гострий перець і варити ще 15 хвилин. Розлити по банкам, герметично закрити. Укутати до повного вистигання», — розповіла фудблогерка.
Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати мариновані баклажани.